Цими днями прес-секретар Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова цинічно відреагувала на слова українського міністра про те, що Україна має унікальний досвід війни з Росією, якого немає у НАТО. Відповідний пост вона створила на власній Facebook-сторінці.

Нагадаємо, що під час візиту в штаб-квартиру альянсу міністр оборони Андрій Загороднюк розповідав, що союзники бачать Україну як партнера, оскільки у неї є досвід великий досвід війни з Росією.

"Досвід п'яти років війни з Росією було отримано трагічним шляхом. Такого досвіду немає в жодної країни НАТО. Вони розуміють, що ми можемо дати їм не менше, ніж вони нам. Вони розуміють, що наш успіх – це успіх всього цивілізованого світу", – сказав він і додав, що боротьба з агресією Росії є питанням стабільності всього континенту.

Захарова

Відтак, ці слова сильно розгнівали Захарову, яка і прокоментувала їх, створивши величезний допис у соцмережі.

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

"Такого досвіду, як у України, звичайно, ні в кого немає. Це факт. За 30 років своїми руками розвалити благополучний край, загнати людей зі зброєю в ліси, пересварити всіх з усіма – подібне мало кому вдавалося. Безумовно, цей досвід самознищення альянсу цікавий", – написала прес-секретар МЗС

Також вона згадала і президента України Володимира Зеленського.

"Складно повірити в це на тлі сьогоднішнього діалогу президента України зі збройними жертвами" успіху "про те, що" є демократія, а є ситуація в країні, і що він, президент, що не лох і не лопух ". Це і є" досвід п'ятирічної війни з Росією, який Україна може дати Альянсу "?" – підкреслила Захарова.

Нагадаємо, нардепи зі "Слуги народу" взяли участь в акції за легалізацію канабісу: відео.

Як повідомляв Знай.uа кого серед "євробляхерів" почнуть штрафувати: деталі нового закону.

Знай.uа писав, Пальчевський жорстко пройшовся по команді Зеленського: "Вітри дурості віють".