Під час зустрічі з віце-президентом Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) Вазілом Гудаком український лідер Володимир Зеленський заявив, що Україна повинна перевершити заплановані показники зростання економіки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби президента.

Володимир Зеленський і Вазил Гудак

Володимир Зеленський запросив Європейський інвестиційний банк до реалізації інфраструктурних проектів і подякував банку за підтримку України.

"Сьогодні головне, чого хоче наша команда – це великих змін… У нас дійсно дуже великі очікування. Хочемо рости більше, ніж заплановано. Наш консервативний прогноз зростання економіки на наступний рік – 3,7%. Але ми прагнемо до швидшого зростання", – заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

За його словами, Верховна Рада прийняла закони про концесію та дерегуляцію, розблокувала приватизацію державних підприємств, які допоможуть залучити інвестиції до інфраструктури України і посприяти створенню нових робочих місць.

Також прийнято ряд законів, що стосуються перезавантаження правоохоронної системи України, що важливо для захисту прав інвесторів. Зеленський зазначив, що один з головних пріоритетів – це інвестиції в розвиток транспортної інфраструктури.

Нагадаємо, Сенцов привітав Саакашвілі з новосіллям в Одесі: "Маленька квартира з балконом", фото.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського оголосили список для приватизації: "Почнемо з себе".

Знай.uа писав, у "Слузі народу" зріє бунт через голову "у тоналці": "Готуються влаштувати "темну".