29 жовтня, у вівторок проходить перший інвестиційний форум RE:THINK Invest in Ukraine в Маріуполі, Запорізька область. Про це повідомив Сергій Сивохо, призначений радником Секретаря РНБО України на своїй сторінці у facebook.

Сивохо повідомив деякі тези з виступу Зеленського, які йому найбільше припали до душі.

"Припинення війни і повернення всіх українських територій - наша головна задача. Ми знаємо, що зробити це можливо єдиним шляхом - дипломатичним. А для цього Україна повинна мати сильну позицію і підтримку. Бути державою, яку шанують, до якого прислухаються. Бути процвітаючою, незалежної і успішною країною. Саме такою повинна стати Україна. Саме цього зачекались громадяни України", - сказав Володимир Зеленський.

Президент пообіцяв персональну захист кожному інвестору, готовому зайти на територію України.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Geplaatst door Сергей Сивохо op Dinsdag 29 oktober 2019

"Я впевнений, що зараз ми стоїмо на порозі економічного прориву. Україна стає дійсно стабільним і передбачуваним ринком зі значними можливостями для розширення бізнесу. Додайте до всього цього сприятливі кліматичні умови, вигідне географічне положення, невичерпане сільськогосподарський та індустріальний потенціал, і наш головний ресурс - неймовірно працьовиті і талановиті люди", - підкреслив президент України.

А також додав, що цей форум в Маріуполі - початок нового інвестиційного етапу в нашій історії. Президент: "Можливості ніколи не стукають двічі. Не пропустіть можливості. Будь ласка! Не проспіть Україну".

Схоже, Сивохо підтримує президента і його ініціативи і закликає українців робити те ж саме.

Нагадаємо, раніше чому Богдана не взяли на зустріч з Трампом і навіщо "формула Штайнмаєра": помічник Зеленського відповів на головні питання.

Також Знай.uа писав, що Зеленський взявся за різкий "стрибок" економіки: що придумали "слуги народу" для простих українців.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського оголосили список для приватизації: "Почнемо з себе".