Голова Офісу президента Андрій Богдан прокоментував свою недавню заяву про психічно хворих людей у Верховній Раді і звинуватив журналістів у висмикуванні інформації. Про це права рука Володимира Зеленського заявив в інтерв'ю "УП".

За словами Богдана, дев'яте скликання Ради складається з експертів, а журналісти висмикнули з загального контексту тільки слова про душевнохворих людей.

"Треба розуміти, знову ж таки, кваліфікацію нашої журналістики, їх правдивість. Тому що на питання про наших депутатів я півгодини розповідав, наскільки вони гарні люди, наскільки це експерти. Це люди, розумові здібності яких і професійна підготовка набагато вище, ніж всі склади Верховної Ради, які були раніше. Це не демагоги, не популісти і не політики", - сказав Богдан.

Андрій Богдан

"Це люди, які глибоко в темі – кожен у своїй галузі і професії. А на питання, чи всі вони такі хороші – ні, не всі такі хороші. Є, звичайно, іноді, негативні прояви. Ну, це винятки", - додав глава ОПУ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Богдан заявляв, що в "Слузі народу" є божевільні, психічно хворі люди.

Як повідомляв портал Знай.uа, Богдан розповів про "формулу Штайнмайєра" і чому Зеленський не взяв його на зустріч з Трампом.

Також портал Знай.uа писав, що Богдан вперше зізнався, чим займається в команді Зеленського.