Український блогер, журналіст і політичний оглядач Юрій Романенко прокоментував інвестиційний форум, який вчора відбувся в Маріуполі. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

"Влада бадьоро рапортувала після форуму в Маріуполі, що там підписали меморандумів на 2 ярда. Особисто у мене радості немає, тому що меморандуми - це не реальні контракти", - зазначив він.

За словами Романенка, підписані меморандуми нічого не означають доти, доки не почнуться реальні дії. І навів у приклад недороблені об’єкти інфраструктури в столиці.

політолог Юрій Романенко
політолог Юрій Романенко

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"У нас всі влади підписували купу меморандумів, але недобудований міст на Троєщину, недобудовані вокзал Кірпи на Дарниці і вічний ароматизатор в Бортничах вічно нагадує нам про різницю між "ми збираємося" і "ми побудували". Тим більше, що втекла в минулому році Шкода з України і тікаючі в цьому році табачники наочно показують реальне ставлення іноземців до бізнес-клімату в нашій вічній подаючій перспективи країні", - додав Романенко.

Також Романенко додав, що не втрачатиме віри в світле майбутнє, комсомольський запал, що стартапи рвонуть і все таке... Проте, як учив нас дядько незабутнього Джона Сноу: "Я пропускаю все до слова "але".

Нагадаємо, раніше чому Богдана не взяли на зустріч з Трампом і навіщо "формула Штайнмаєра": помічник Зеленського відповів на головні питання.

Також Знай.uа писав, що Зеленський взявся за різкий "стрибок" економіки: що придумали "слуги народу" для простих українців.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського оголосили список для приватизації: "Почнемо з себе".