В Україні триває активне обговорення про те, хто може зайняти крісло столичного градоначальника. Політики, громадські активісти і прості громадяни діляться думками в соціальних мережах, хто повинен зайняти місце мера Києва.

Так, в одному з нещодавніх інтерв'ю відомий журналіст Дмитро Гордон спробував видати своє бачення даної теми. Про це стало відомо завдяки запису ефіру програми "Час з Тиграном Мартиросяном" на медіаплатформі "НАШ".

Ведучий запитав у Гордона: "Ви вважаєте, що з Кошового вийшов би гарний мер міста Києва?".

"Хочете, проведіть опитування. Хто б проголосував за Кошового?", - заявив Гордон.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Далі в студії прозвучали різні прізвища, на які реагували гості студії. І несподівано запропонували кандидатуру відомого бізнесмена Андрія Пальчевського.

"Ну ось, мером стає Андрій Пальчевський", - заявив Гордон.

Нагадаємо, Андрій Богдан розповів, що може потягнути Україну на дно найближчим часом: "Народ пробачить".

Як повідомляв Знай.uа депутати вирішили, як карати за кнопкодавство: відрубувати руки, позбавляти мандата або відправляти за ґрати.

Знай.uа писав, Пальчевський відкрив таємницю Зеленського та Білецького: "Засяяв промінь надії...", відео.