Відомо, що в понеділок, 21 жовтня, глава української держави Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою побували з офіційним візитом в Японії і взяли участь у церемонії інтронізації Імператора Нарухіто. Про це повідомила перша леді і офіс президента України на сторінці в соціальних мережах Instagram і Facebook.

Так, на опублікованому фото, на якому зафіксовано момент прибуття в Токіо і знімки з церемонії, де дружина українського лідера продемонструвала елегантне плаття жовтого кольору. У той же день на вечері в честь новоспеченого Імператора подружжя Зеленських блищала в елегантних вбраннях, які викликали цілу купу схвальних компліментів.

Слід підкреслити, що всі нові невідомі фотографії Олени Зеленської мають неймовірний успіх в мережі. Зокрема, де перша леді відображена в досить модному вбранні. Її опублікували на одній з фан-сторінки у соціальній мережі Instagram. На знімку mrszelenska.daily Зеленська разом з кореспондентом "Апостроф" позує біля вікна в довгій бежевою шкіряній спідниці з застібкою спереду і такого ж кольору водолазці. Волосся її распущенны, а на обличчі ледь помітний макіяж.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ловіть фото нашої красуні з журналісткою Апостроф. І одягайтеся сьогодні тепліше", - підписали пост.

До того ж, в Instagram mrszelenska.daily і fan_zelenskaya95 можна побачити і інші раніше невідомі фото Олени.

Нагадаємо, що першу леді Олену Зеленську розкритикували в мережі за колір сукні, в якому вона з'явилася на інтронізації імператора Нарухіто.

Як повідомляв портал Знай.ua, перша леді України з'явилася в елегантному вечірньому жовтому платті. Володимир Зеленський для церемонії вибрав чорний смокінг з білим жилетом і білим метеликом.

Також портал Знай.ua писав, що перша леді відвідала молодшу школу Когай. Цей візит справив велике враження на дружину президента.