Для розвитку України повинно бути два "інгредієнти": ефективна влада і комунікація між населенням країни. Про це йдеться в блозі "Войовничого ліберала" у Facebook.

"Перший інгредієнт - це ефективна влада, яка повинна знати проблеми суспільства і придумувати їх вирішення. Тут головне, що знати про проблеми суспільства не через мітинг та комунікації, а через знаходження у владі тих і там, хто з цими проблемами стикався", - вважає блогер.

При цьому другий "інгредієнт" для розвитку країни він назвав найскладнішим.

"Другий інгредієнт - найскладніший. Це ми з вами. Точніше, наші комунікація та фінансово-господарські зв'язки. Україна - країна, в якій плавно, з заходу на схід, зменшуються такі зв'язки. Така ситуація означає, що самі українці вчаться з нуля. В першу чергу кооперуватися, торгувати і довіряти один одному. Ці зв'язки повинні формуватися в дуже спокійній обстановці"

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Блогер певен, що "природний розподіл внизу, максимально швидко знайде ті ніші, в яких буде вигідно людям працювати, а побудовані економічні зв'язки з нуля будуть міцними і стійкими до будь-якої біди".

"Найголовніше, що такі розподілені зв'язки будуть давати тисячі правильних керівників для першого інгредієнта, які будуть створювати нові зв'язки, не ламаючи жодного усталеного, до самого низу"

Я всегда говорю, что для развития Украины должно быть два ингредиента ✌️ Первый ингредиент - это эффективная власть,...

Geplaatst door Воинствующий либерал DonDonetskiy op Dinsdag 29 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленський озвучив пріоритети України з Донбасу та Криму.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розповів, яким бачить майбутнє України.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський назвав головні етапи для досягнення миру.