Стало відомо, що український лідер Володимир Зеленський влаштував справжній рознос чиновникам в Тернополі щодо доріг під час свого робочого візиту.

"Що у вас з дорогами? Де вони? Скільки ви побудували кілометрів доріг за останні роки?", - запитав глава держави.

У відповідь він почув, що протягом 2018-2019 років в Тернопільській області не будували ніяких нових трас, проте відремонтували 150 км доріг.

"За 2 роки - 150 км доріг. Ми тут побудували 130 км дороги в Маріуполь за 3 місяці", - обурився український президент.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До того ж, в мережі розмістили відео розмови Володимира Зеленського з тернопільськими чиновниками.

Участь Президента України Володимира Зеленського у робочій нараді з питань розвитку спиртової галузі України (м. Тернопіль).

Участь Президента України Володимира Зеленського у робочій нараді з питань розвитку спиртової галузі України (м. Тернопіль).

Geplaatst door Офіс Президента України op Vrijdag 1 november 2019

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський представив нового голову Тернопільської ОДА.

Як повідомляв портал Знай.ua, у п'ятницю, 1 листопада 37-річного Олександра Прокопенко призначили головою Чернігівської обласної адміністрації.

Також портал Знай.ua писав, що у Тернополі президента Володимира Зеленського зустріли пікетом і криками "Ганьба!". Представники штабу опору капітуляції влаштували гаранту своєрідний "коридор ганьби".