Юрій Романенко – відомий український політолог, шеф-редактор інтернет-видання "Хвиля" і експерт Українського інституту майбутнього часто записує відео, в яких коментує соціально і політично важливі новини. Також журналіст бере інтерв'ю у цікавих співрозмовників, і в цей раз він показав розмову з активісткою мітингу Юлією Глушко. У ролику жінка розповідає про проблеми ФОПів, касових апаратів і мітинг, на який вийшли українські підприємці.

У підписі до відео на YouTube Юрій Романенко написав, що зустрів Юлію на акції ФОПів, яка проходила біля Офісу презенту. Жінка арзила політолога своєю експресивністю, тому він негайно запросив її на інтерв'ю, в якому у неї була можливість висловити свою думку про проблеми з ФОПами. "До речі, в цій ситуації характерно як мовчать телевізори. Що в черговий раз показує, що якщо олігархії чогось не треба, то вона буде глушити усіма можливими способами", - говорить експерт.

Нагадаємо, Романенко викрив виворіт відставки Ірини Луценко.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Романенко прокоментував "бійку" Богдана і Баканова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Романенко і Золотарьов оголили головну проблему Зеленського.