Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, чому вирішив піти з політики. Відповідна заява прозвучала в ефірі ранкової програми на 1+1.

"Далі я збираюся організувати фонд підтримки української книги. Буду читати, пропагувати читання і допомагати тим, хто пише розумні книжки", — сказав Луценко.

Юрій розповів, що його дружина Ірина Луценко перенесла серйозну проблему з серцем і на даний момент не може повністю працювати з повною віддачею.

"А Ірина після певної медичної реабілітації, очевидно, буде займатися тим, чим займалася до депутатства — своїм невеликим сімейним бізнесом", — додав він.

Ірина і Юрій Луценко, Акценти
Ірина і Юрій Луценко, Акценти

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У коментарі він вирішив спростувати чутки про те, що з родиною збирається покинути Україну. До того ж він уточнив, що такі чутки в ЗМІ з'явилися завдяки журналісту і екс-депутату Сергію Лещенко.

"Тільки такі ідіоти, як він, можуть повірити, що Луценко, який не втік від Януковича, пройшов два Майдану, син якого в 2014 році пішов добровольцем на фронт, куди поїде з нашої країни. Я був і залишаюсь українцем", заявив він.

Луценко уточнив, що в Англії він підтягує англійську мову, а далі збирається жити в селищі Бар Київської області з дружиною, сином Віталієм, котом і собакою.

Нагадаємо, подруга Порошенко йде з Верховної Ради.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Луценко терміново повернувся в Україну.

Також Знай. ua писав, що Марі Йованович здала Луценка з потрохами на свідченнях у Конгресі.