Україна робить недостатньо для того, щоб виграти в інформаційній війні, а загравання з агресором до перемоги точно не приведе.

Про це заявив кервник фракції "Голос" Сергій Рахманін в ефірі ток-шоу "Право на владу". Рахманін закликав президента Володимира Зеленського не загравати з Путіним, а натомість частіше нагадувати Заходу, що в Україні йде війна з Росією, а Крим окуповано.

Ведуча програми Наталя Мосейчук при цьому зазначила, що в Україні триває "війна проти Зеленського", пояснивши свої слова тим, що президента критикують за його висловлювання.

"За те, що він щось сказав, а щось сказав не так. Не можна в одному інтерв'ю все сказати так, як хочуть його опоненти. Людина поїхала в ООН та назвала війну війною. Це був перший президент, який сказав, що на Донбасі війна, війна в Україні", – підкреслила Наталя Мосейчук.

У відповідь на тезу Мосейчук Рахманін навів приклад нове звернення Зеленського та наголосив, що Сполученим штатам та Європі потрібно частіше говорити про війну на Донбасі й окупацію Криму. Якщо українська влада не буде відкрито про це заявляти, то "це наша поразка".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми сьогодні дивилися нове звернення президента. Там немає слів "путінська Росія", "агресія" або "окупація". Там було тільки слово "бойовики". Якщо інформаційна політика буде такою, то ми війну точно не виграємо", – заявив нардеп.

Нагадаємо, жителі окупованих територій не хочуть, щоб їх звільняли. Таку думку висловив заслужений журналіст України військовий спецкор Руслан Ярмолюк в ефірі програми "Право на владу".

Як повідомляв портал Знай.ua, іноземні посли відвідали район розведення сил на Донбасі.
Посли іноземних держав особисто переконалися, що Україна виконує свою частину домовленостей стосовно розведення сил.

Також Знай.ua писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у скандал через поїздку до Станиці Луганської