​Прем'єр- міністр України Олексій Гончарук представив нового голову Державної служби геології та надр Романа Опімаха. Глава уряду висловив сподівання, що новопризначений керівник кардинально змінить механізми роботи служби.

Олексій Гончарук доручив новому очільнику Державної служби геології та надр до кінця року позбутися саботажників, корупціонерів. Про це глава уряду повідомив у Telegram-каналі.

Роман Опімах, oilreview.kiev
Роман Опімах, oilreview.kiev

"Поставив йому чітку задачу до кінця року позбутися саботажників, корупціонерів і очільників "схематозів". За два місяці орган повинен стати відкритим, увесь документообіг має бути оцифрований, служба має представити максимальну кількість лотів на прозорих аукціонах", - заявив Гончарук. Олексій Гончарук

Прем'єр-міністр України очікує суттєвих змін в Державній службі геології та надр, а саме відкритості, оцифрування документообігу, прозорих аукціонів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Роман Опімах, novavlada.info
Роман Опімах, novavlada.info

"Дозволи на користування надрами мають надаватися в інтересах України, а не окремих "рєшал", які звикли бігати з конвертами по кабінетах. У нашому Уряді такої практики не буде", - заявив глава уряду. Олексій Гончарук

Раніше Роман Опімах був радником Міністра енергетики та вугільної промисловості України з питань нафтогазового сектору, а також керівником відповідного напряму в Координаційному центрі зі зв'язків з Кабінетом Міністрів України.

Загалом Роман Опімах має понад 15 років досвіду взаємодії з органами державної влади та роботи зі стратегічного планування і підвищення ефективності процесів у сфері нафтогазової промисловості.

Олексій Гончарук, Telegram
Олексій Гончарук, Telegram

Нагадаємо, раніше Кабмін назвав реальний розмір прожиткового мінімуму

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лесєв застеріг українців від фатальних помилок

Також "Знай.ua" писав, що Гончарук пояснив, чи чекати траншів від МВФ