Президент США Дональд Трамп заявив, що готовий опублікувати ще одну стенограму телефонних переговорів з українським колегою Володимиром Зеленським.

Про це Трамп заявив у розмові з журналістами в п’ятницю 8 листопада, повідомляє Politico.

Дональд Трамп сказав репортерам, що він мав ще одну телефонну розмову із українським президентом, яка передувала липневій, що поклала початок імпічменту.

"Я опублікую її, якщо вони (демократи, що почали процедуру імпічменту - ред.) захочуть. Не бачу проблем з цим, але я не люблю цього робити, тому що це такий поганий прецедент", - зазначив Трамп.

Дональд Трамп, фото Politico

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Президент США мав на увазі телефонну розмову із главою України 21 квітня, відразу після того, як було оголошено попередні результати президентських виборів в нашій країні.

″Вони (демократи - ред.) дізналися, що є ще один телефонний дзвінок, і це перший телефонний дзвінок. І вони хочуть, щоб це (стенограма - ред) було оприлюднено, і ми розглядаємо це″, - додав Трамп.

Про цю розмову Трампа із Зеленським загальновідомим фактом є лише те, що тоді президент США привітав Зеленського з перемогою. Про якісь інші деталі розмови публічної інформації немає. Однак, видання зазначає, що мова могла йтися і про корупцію в Україні.

Нагадаємо, у США почався імпічмент Трампа. Демократи запустили процедуру імпічменту Трампа через скандал навколо його розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп підірвав Twitter черговою заявою про розмову з Зеленським

Також Знай.ua писав, Трамп закликав видати таємного інформатора.