Скандальний президент США Дональд Трамп, проти якого нещодавно розпочали процедуру імпічменту і розслідування через нібито шантаж українського президента Володимира Зеленського, зробив чергову заяву у своєму Twitter. Зокрема, Трамп написав, що його розмова з українським колегою була "ідеальною". Президент США вважає, що його слова не потребують аналізу і розбору, і звичайно ж він висловив звинувачення на адресу демократів.

"Те, що я сказав у телефонному дзвінку президентові України, було "ідеально" сказано. Немає підстав залучати свідків і аналізувати мої слова і значення. Це просто ще один підступ демократів, з якими мені довелося жити з дня, коли я був обраний (раніше!). Ганьба!", - у своєму стилі написав Дональд Трамп.

Нагадаємо, розмова Трампа і Зеленського, через яку американському президентові був оголошений імпічмент, була оприлюднена. Американського президента звинуватили в шантажі, він нібито вимагав в України розпочати розслідування проти Джо Байдена – головного конкурента Трампа на виборах у 2020 році. І якщо Зеленський не дасть команду це зробити, то Америка перестане давати гроші Україні. Президент Зеленський після цього заявив, що його ніхто не шантажував.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Володимир Зеленський і Дональд Трамп, 112 Україна
Володимир Зеленський і Дональд Трамп, 112 Україна

Нагадаємо, президент США закликав видати таємного інформатора.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп в суєті можливого імпічменту зізнався Україні в ненависті.

Також портал "Знай.ua" писав, що Трамп розповів про справу для Зеленського в Білому домі.