Президента фонду Україна-Росія Валерія Пушиліна внесли в базу "Миротворець". Причною цього став коментар Пушиліна, який став на захист Зеленського щодо скандалу у Золотому.

Про це передає Страна.

Валерій Пушилін потрапив у базу "Миротворець"
Валерій Пушилін потрапив у базу "Миротворець"

Так, на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook Валерій Пушилін прокоментував скандал у Золотому. Тоді Володимир Зеленський на підвищених тонах розмовляв з націоналістами, які виступали проти розведення сил на Донбасі. У дописі Пушилін підтримав главу держави.

"Можна критикувати Зеленського за те, що як лох став розмовляти з "патріотами" по фені. Однак у цій зустрічі на мій погляд, є інша сторона. На відміну від опудала Порошенка, Зеленський особисто приїхав, без кишенькових ЗМІ, без постановочної масовки, яку постійно з собою возив Порошенко і як пацан пацанам спробував пояснити, щоб по нормальному з'їхали з хати, інакше буде біда. Вважаю що, для відновлення миру, Зеленський повинен прийняти вольове рішення і як верховний головнокомандувач віддати наказ про відведення ЗСУ. А хто не виконає наказ, Бог йому суддя...", - написав Пушилін.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Скріншот посту Пушиліна

Нагадаємо, що Пальчевський з гумором нагадав Зеленському про "посадки": "Яку весну мав на увазі президент?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Путін намагався розв'язати ще одну війну: відправив два контейнери грошей, деталі.

Також портал Знай.uа писав, що Богдан відповів на головне питання українців про продаж землі: хто та коли зможе отримати заповітні "сотки".