Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський неодноразово критикував команду президента України Володимира Зеленського. Експерт попередив гарант про фатальну помилку.

Про це він заявив в ефірі 112 каналу.

Так, на запитання журналістки про те, як можна людину у 2019 році ізолювати від інформації, Андрій Пальчевський сказав, що таке можна зробити легко.

"Ви ж розумієте, хто такий президент. Якщо не розумієте, то тут кожна секунда у нього розписана. І у нього набагато більше інформації, а найголовніше - інтерпретації походять від людей першого рівня, тому що в газеті чи на стіні написано сіно, а там дрова", - сказав Пальчевський.

Андрій Пальчевський, znaj.ua
Андрій Пальчевський, znaj.ua

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пальчевський розповів про свою розмову з Олександром Данилюком. Він зазначив, що Данилюк неодноразово не міг доповісти про ті чи інші речі Зеленському, тому що йому перешкоджали люди з оточення президента.

"Тому я й кажу, що інформація надходить президенту від його оточення. Особливо окрас інформації. Ось ми сидимо і доброзичливо радимо президенту рухатися вперед, а папужки скажуть: "Вони називали Вас так і сяк, ображали", - сказав Пальчевський.

Володимир Зеленський, сайт президента
Володимир Зеленський, сайт президента

Також експерт нагадав, що після скандалу в Золотому з націоналістами Зеленського почали нещадно критикувати й навіть заявляли про його можливу смерть. Однак ці люди залишилися непокараними.

"У в'язниці за таке слово вбивають відразу. І що? Нічого не відбувається і не відбувається з тими, хто пропонував президента підірвати. Звичайно, вони бачать слабкість влади. А це породжує безвладдя, а безвладдя для людей набагато гірше диктатури. Тому що люди починають робити все, що хочуть", - підсумував Пальчевський.

Нагадаємо, що Пальчевський з гумором нагадав Зеленському про "посадки": "Яку весну мав на увазі президент?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Путін намагався розв'язати ще одну війну: відправив два контейнери грошей, деталі.

Також портал Знай.uа писав, що Богдан відповів на головне питання українців про продаж землі: хто та коли зможе отримати заповітні "сотки".