Сьогодні, 11 листопада, відомий український гуморист, політик, а з нещодавнього часу і радник Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо під час прес-конференції заявив, що близько 40 тис наших громадян щодня перетинають КПВВ на Донбасі. Про це колишній шоумен написав на своїй сторінці у facebook.

За словами Сивохо, 5,5 років - це була зона максимального дискомфорту.

"Необхідно було ще вчора почати гуманізацію режиму проходження КПВВ! Люди похилого віку, діти - їм складніше всього. Зараз починається рух у руслі поліпшення умов перетину. Це відбувається завдяки спільній роботі МинТОТ Оксана Гаврилюк (Оксана Коляда), голови донецької ОДА Pavlo Kyrylenko і активним міжнародним організаціям", - зазначив Сивохо.

На прес-конференції в УНІАН поділився своїм баченням, як полегшити людям процедуру перетину КПВВ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прес-конференція Сивохо, фото facebook

Також Сивохо висловив щиру вдячність колегам, які "в темі" і додав, що потрібно починати діалог з людьми, що живуть на непідкотрольній Україні території відразу на КПВВ - на лінії, яка розмежувала наше життя і країну на до і після. Це зараз.

"А взагалі моя мрія, щоб незабаром КПВВ взагалі не було", - підсумував Сивохо.

Сергій Сивохо

Нагадаємо, радник РНБО Сивохо звернувся до українців через Донбас: "Дуже не хочеться..."

Як повідомляв Знай.uа "Україна – це країна можливостей!": найяскравіші вислови Зеленського на форумі в Маріуполі.

Знай.uа писав, Сивохо розповів, хто допоможе в реінтеграції Донбасу: "Безпосередньо з...".