Відомий український бізнесмен, журналіст і телеведучий Андрій Пальчевський звернув увагу українців на ситуацію, яка відбувається в оточенні президента Володимира Зеленського. Пальчевський вважає, що у "слуги народу" є шанс організувати політичне самогубство через провалені завдання.

Про це стало відомо завдяки словам Андрія Пальчевського які він озвучив у студії "Politeka online".

Андрій Пальчевський, фото newsone
Андрій Пальчевський, фото newsone

"Він може самогубство політичне організувати за півроку, довірившись неправильним людям і він йде семимильними кроками до цього, до точки неповернення залишається ще два тижні", - заявив Пальчевський.

Ведучий Юрій Романенко запитав: "А чому два тижні?".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А тому що я відчуваю пульс. Розумієте, я відчуваю пульс людей, я бачу кількість незадоволених, я читаю коментарі. Зеленський пройде точку недовіри. Відвалиться Київ, пройде трійка призначень, з'являться чергові секс-скандали. Зеленський хоч когось покарав?... Тепер потягнулися розмови, що Зеленський ніколи нікого не карав, він завжди намагався дотримуватися нейтралітету. Ну і ось, підтягує старих друзів. Зараз Валерія Хорошковського приведе. Чи додасть це йому авторитету? Ні.", - зазначив Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський різко розкритикував референдум Зеленського щодо землі: "За кого ви нас вважаєте?".

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський назвав Богдана головною помилкою Зеленського: "Це не біда — це катастрофа".

Знай.uа писав, Пальчевський пояснив загадкове зникнення одного Зеленського: "Можливо, це був перехоплення потоків".