14 листопада на офіційному сайті президента України з'явилося повідомлення про те, що Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Дональдом Туском, Президентом Європейської Ради.

Скріншот повідомлення, Офіційний сайт президента України
Скріншот повідомлення, Офіційний сайт президента України

Як повідомляється, Зеленський обговорив з Туском хід реалізації домовленостей 21-ого саміту Україна - ЄС.

Дональд Туск і Володимир Зеленський, СБУ.ua
Дональд Туск і Володимир Зеленський, СБУ.ua

У повідомленні зазначили, що Туск підтримує реформи в Україні, особливо в контексті виконання Угоди про асоціацію з ЄС. Окремо сторони обговорили питання енергетичної безпеки на території Європи та проєкт "Північний потік - 2". Зеленський і Туск погодилися, що всі країни-учасниці Євросоюзу повинні дотримуватися енергетичного законодавства ЄС.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дональд Туск і Володимир Зеленський, Telegraf-EPA
Дональд Туск і Володимир Зеленський, Telegraf-EPA

Зеленський окремо подякував Туску за участь у розвитку співробітництва між Україною та ЄС. Туск також, як повідомляється: "Запевнив у своїй незмінній підтримці суверенітету й територіальної цілісності України, а також реформ у нашій державі".

Нагадаємо, раніше "Полегшення": Туск відреагував на звільнення Сенцова і українських моряків.

Також Знай.uа писав, що найкращий друг України виступив проти Путіна: Зеленський - на саміті G8.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Слуга народу" змусить YouTube і Netflix покинути Україну: готується скандальний законопроєкт.