Міністр економіки України повідомив, що для українських фермерів зроблять доступними кредити під 3-5% річних. Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook після голосування депутатів у першому читанні за закон про продаж земель сільськогосподарського призначення. "Відсоткова ставка по кредитах на покупку землі буде 3-5%. Більше деталей пізніше", - написав міністр.

Тимофій Милованов, фото: 112
Тимофій Милованов, фото: 112

Як уже відомо, у середу, 13 листопада 249 народних депутатів, серед яких більшість від "Слуги народу", проголосували в першому читанні законопроект №2178-10 про обіг ринку земель сільськогосподарського призначення. Володимир Зеленський особисто подякував депутатам за це рішення, записавши відеозвернення. А ось лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко після цього голосування заявила, що її партія переходить в опозицію.

Юлія Тимошенко, NewsOne
Юлія Тимошенко, NewsOne

Нагадаємо, Тимошенко попередила українців про небезпеку земельного закону.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Разумков чесно відповів на питання про референдум щодо землі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дубілет обурився противниками земельної реформи.