Олексій Гончаренко, депутат від фракції експрезидент України Петра Порошенка "Європейська Солідарність", опублікував на своїй сторінці в Facebook звернення до Володимира Зеленського, президента України.

У ролику Гончаренко звернувся до Зеленського на "ти" і обізвав його "шулером":

"Зеленський! Ти шулер! Ти обіцяв людям все питати на референдумі і всі рішення приймати разом з людьми. А сьогодні ти кажеш: я запитаю у вас, чи можна продавати землю іноземцям. А продавати землю по 200 тисяч гектарів в одні руки, нехай навіть і місцевим олігархам, ти не хочеш запитати, чи згодні на це люди?"

АКЦИЯ ПРОТЕСТА! ЗАВТРА! 9:00! ВЕРХОВНАЯ РАДА! Завтра в 9:00 приходите под Верховную Раду и вместе мы остановим распродажу Украины друзьям и партнерам Владимира Зеленского. Закон о земле нужно вынести на референдум. И только после этого, можно голосовать в Раде. Никаких первых, вторых, третьих или десятых чтений. Сначала народ должен решить: нужно или нет продавать землю и только после этого можно голосовать или не голосовать за этот закон в Раде. Заставим их услышать нас вместе! Завтра в 9:00 под стенами Рады! Європейська Солідарність

Geplaatst door Олексій Гончаренко op Maandag 11 november 2019

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гончаренко виступив з протестом проти відкриття ринку землі в Україні та закликав людей виходити під Верховну Раду на пікет.

Він кинув в об'єктив камери жменю землі, але та відскочила і потрапила йому в обличчя.

Олексій Гончаренко, фото:https: eurosolidarity.org
Олексій Гончаренко, фото:https: eurosolidarity.org

Свій ролик Гончаренко закінчив словами:

"Ми будемо разом боротися проти цього не закону, а закону про розпродаж України оптом і в роздріб, закону про те, щоб знищити нашу з вами країну і 13 мільйонів людей, які живуть на цій землі. Зупинимо їх разом".

Нагадаємо, раніше Порошенко ніжно взяв за руку депутата Гончаренко прямо в Раді, і розсмішив усю Україну.

Також Знай.uа писав, що Ігор Лесєв показав українцям наслідки земельного закону: "Грандіозне злодійство...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "слуги народу" вибудовують фінансові потоки під "своїх": секретну промову Гончарука злили в мережу.