Колишньому президенту України Петру Порошенку підозра направили з Державного бюро розслідувань ще 30 жовтня на узгодження в Генпрокуратуру.

Про це повідомляє видання "Страна" з посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що підозра Порошенка було зареєстровано під номером 01-18037 і майже 20 днів лежало без будь-якої реакції з боку генпрокурора і руху.

Державне бюро розслідувань 18 листопада повторно передала підозра на погодження. Крім того, в цей раз вони зробили це публічно.

Петро Порошенко, фото: Уніан
Петро Порошенко, фото: Уніан

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Тільки після цього генпрокурор Рябошапка заявив, що ГПУ вивчить документ. Хоча до того у прокурорів було більше двох тижнів для його вивчення.

Крім того, Держбюро розслідувань направив на підпис Генеральному прокурору Руслану Рябошапке перша підозра і проект подання на зняття депутатської недоторканності з екс-президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, Порошенко оформив "ювілейний" ігнор ДБР, відомий блогер не втримався.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко повернувся в Україну і зухвало звернувся до ДБР.

Також Знай. ua писав, що з Порошенка хочуть знімати недоторканність, потрібна одна підпис.