В Парижі, крім переговорів "нормандської четвірки" по Донбасу, може статися і двостороння зустріч Володимира Путіна і Володимира Зеленського. Раніше стало відомо, що зустріч лідерів України, Німеччини, Франції і Росії відбудеться 9 грудня.

Місцева преса опублікувала інформацію від джерела стосовно майбутньої зустрічі лідерів "нормандської четвірки", зазначивши, що все буде залежати від "загального фону".

Володимир Зеленський та Еммануель Макрон, фото: m.day.kyiv.ua
Володимир Зеленський та Еммануель Макрон, фото: m.day.kyiv.ua

"За три тижні багато що може статися. Але зверніть увагу, що Зеленський не допускає жорстких висловлювань на адресу Москви, намагається висловлюватися нейтрально", – сказав співрозмовник видання.

За словами співрозмовника місцевого видання, повернення Кремлем українських кораблів, а також обмін полоненими у вересні покращує фон для майбутніх переговорів "четвірки" в Парижі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Володимир Путін і Еммануель Макрон, фото: censor.net.ua
Володимир Путін і Еммануель Макрон, фото: censor.net.ua

Водночас інший співрозмовник видання зазначив, що особиста зустріч українського та російського президентів не розглядається Москвою. Він зазначив, що "за підсумками саміту буде сухий документ і він вже готовий", проте не став категорично виключати ймовірність розмови тет-а-тет між Зеленським та Путіним.

Володимир Путін, фото: slovoidilo.ua
Володимир Путін, фото: slovoidilo.ua

Нагадаємо, раніше Путін перекинув бойовий флот у Чорне море

Як повідомляв портал "Знай.ua", найманці Путіна атакували позиції ЗСУ

Також "Знай.ua" писав, що у Казахстані прокоментували зустріч Зеленського з Путіним