Відомий український блогер, політичний оглядач і журналіст Михайло Шнайдер звернув увагу українців на те, які "несправедливі" заробітні плати у простих громадян, і "захмарні" у чиновників. Журналіст зробив акцент на положенні гендиректора "Укроборонпрому" Айварасі Абромавічусі, який займає посаду з серпня 2019 року і отримує мільйонні доходи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Пост Михайла Шнайдера щодо зарплати Абромавічуса, Facebook
Пост Михайла Шнайдера щодо зарплати Абромавічуса, Facebook

"Друзі, давайте привітаємо генерального директора "Укроборонпрому" Айвараса Абромавічуса. Адже нещодавно, наглядова рада концерну призначила йому зарплату в розмірі одного мільйона 500 тисяч гривень на місяць. Вражає? А якщо серйозно, то все це просто не вкладається у мене в голові. Як, в убогій і воюючій країні, керівник державної компанії може отримувати такі фантастичні гроші? Поки кожен з нас, щомісяця сплачує зі своїх мізерних зарплат військовий збір, на утримання всього одного персонажа, піде майже 19 мільйонів гривень на рік. Ні, хлопці. Так бути не повинно.", - написав журналіст.

Айварас Абромавічус, Фокус
Айварас Абромавічус, Фокус

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також журналіст у своєму повідомленні поклав великі надії на роботу нової президентської команди, яка на його думку повинна вирішити дане питання.

"Це абсолютно неправильно і деструктивно. Хоча я щиро сподіваюся, що Володимир Зеленський все-таки зверне увагу на цю непросту ситуацію. І зробить потрібні, а головне правильні висновки.", - додав журналіст.

Нагадаємо, фермерам доведеться йти до суду: як продати орендований пай.

Як повідомляв Знай.uа Беленюк зі "Слуги народу" вчить депутатів самообороні: відео.

Знай.uа писав, міністр фінансів Маркарова ставить куму Пашинського главою "Укрексімбанку".