У вівторок, 19 листопада, президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Чеської Республіки Андрієм Бабишем. Він приїхав в Україну з офіційним візитом, повідомляє Офіс Президента.

Зустріч відбулася в Маріїнському палаці в Києві.

“Перед початком зустрічі Прем'єр-міністр Чеської Республіки зробив запис у Книзі почесних гостей. Володимир Зеленський і Андрій Бабиш також проведуть зустріч з представниками ЗМІ“ - говориться в повідомленні.

Зустріч Президента України Володимира Зеленського і Прем’єр-міністра Чеської Республіки Андрея Бабіша з представниками ЗМІ.

Зустріч Президента України Володимира Зеленського і Прем’єр-міністра Чеської Республіки Андрея Бабіша з представниками ЗМІ.

Geplaatst door Офіс Президента України op Dinsdag 19 november 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, європейський лідер розкрив подробиці зустрічі із Зеленським.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський терміново зателефонував Меркель через Донбасу.

Також Знай. ua писав, що премьер-міністр Чехії призначив Зеленському термінову зустріч.