Стало відомо, що вже на наступному тижні прем'єр-міністр Чехії Андрій Бабіш відвідає Україну з делегацією чеських бізнесменів. Про це повідомляє ceskenoviny.cz.

Андрій Бабиш

Так, офіційний візит прем'єр-міністра заплановано на 18-19 листопада. До нього приєднаються міністр промисловості і торгівлі Карел Гавлічек і місія з 85 бізнесменів. Також в рамках візиту заплановані зустрічі з главою української держави Володимиром Зеленським і прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком.

До того ж, головною метою цього візиту буде вираз підтримки територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України, а також зближення України і Євросоюзу.

"Особливий акцент буде зроблений на підтримку зусиль з реформування нинішнього українського уряду, з особливим акцентом на прогрес в області верховенства закону. Велику увагу буде також приділено розвитку чесько-українських двосторонніх відносин, особливо в економічній сфері", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Андрій Бабиш

Нагадаємо, що 5,1 мільйон громадян України хочуть покинути державу і виїхати на заробітки за кордон. Кілька інших мільйонів наших співвітчизників працюють за кордоном: у Польщі, Чехії, Угорщині та інших країнах.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський зустрінеться з прем'єр-міністром Чехії Андрієм Бабишем.

Також портал Знай.ua писав, що у п'ятницю президентська фракція "Слуга народу" провела закриту зустріч, де було обговорено ряд питань.