Президент заявив, що збриє бороду лише після того, як повернуті Росією кораблі "Нікополь", "Бердянськ" і "Яни Капу" пришвартуються в українському порту.

Президент України Володимир Зеленський пояснив, що прийшов неголеним на спільну прес-конференцію з прем'єр-міністром Чехії Андрієм Бабішем, через забобони, передає "112 Україна".

Зеленський пояснив, що дуже хвилюється і чекає на кораблі, які Росія повертає Україні згідно з рішенням Міжнародного трибуналу. Президент каже, що піддався забобонам і не збриє бороду доти, поки повернуті Росією кораблі "Нікополь", "Бердянськ" і "Яни Капу" не пришвартуються в українському порту.

"Я хочу вибачитися, що неголений. Це не просто так. У нас є таке українське слово ... -" забобони ". Чисто українське слово, дуже класне слово, я дуже люблю. Є такий" забобон ". Знаєте: зараз я чекаю кораблі - кораблі повернуться, тоді і поголюся ", - сказав Зеленський.

Зустріч Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Чеської Республіки, фото ОП

До слова, влітку в ході робочих поїздок по Україні Володимир Зеленський носив жовті браслети, на яких були нанесені прізвища українських моряків. Він тоді обіцяв їх носити до тих пір, поки військовополонені моряки не повернуться в Україну.

Нагадаємо, 7 вересня, в аеропорту Бориспіль Зеленський зняв жовті браслети, які носив на підтримку українських моряків і віддав їх колишнім в'язням Кремля.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Чеської Республіки Андрієм Бабишем

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Також Знай.ua писав, премьер-міністр Чехії призначив Зеленському термінову зустріч.