Президент України Володимир Зеленський з першою леді Оленою Зеленської в середу, 20 листопада, стали учасниками Всеукраїнського молодіжного форуму в Києві "Україна росте разом зі мною". Він багато жартував з молоддю, спілкувався і навіть станцював.

Розрядити обстановку під час офіційних зустрічей Зеленському допомагає гумористичне минуле. Так, він вів себе досить вільно і впевнено на зустрічі з молоддю.

Гарант подякував за номінацію "кльовий президент" і зазначив, що його вже давно так не називали.

Коли до зали почали заходити запізнилися, Зеленський акцентував на цьому: "Доброго ранку, будь ласка, заходьте". При цьому попросивши поставити їм "енки", або "точки", як це роблять в школі.

Володимир Зеленський, скріншот Facebook
Володимир Зеленський, скріншот Facebook

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Так, дісталося і депутатам Верховної Ради, адже президент заявив, що нинішніх вже пора міняти.

"Нікому не кажіть, але вже пора міняти і цих", - заявив він.

Перша леді України Олена Зеленська висловила свою позицію щодо питання фізкультури в школі. Вона запропонувала ідею роздільних уроків фізкультури в старших класах для хлопчиків і дівчаток.

Вона згадала особистий досвід і зізналася, що дівчатка часто комплексували поруч з хлопчиками і часто не хотіли ходити на фізкультуру.

Однак у президента своя точка зору на дане питання, він пожартував, що "тільки заради цього і ходив на фізкультуру... заради дівчаток".

Нагадаємо, Зеленський зізнався, що в особистому житті найбільше любить "бутерброд".

Як повідомляв Знай. ua, що Зеленський обговорить з Путіним на "нормандської зустрічі".

Також Знай. ua писав, що у літака Зеленського відмовив двигун.