Стало відомо, що президент України Володимир Зеленський може зустрітися з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом в кінці поточного року або на початку 2020 року. Про це повідомив радник українського президента Ігор Новіков в інтерв'ю theБабель.

Володимир Зеленський і Дональд Трамп

"Складно переоцінити важливість зустрічі в Овальному кабінеті. Для будь-якого політика будь-якої держави це важливий сигнал про підтримку з боку США. Президенту Трампу сьогодні не вистачає часу на прагматичну, продуктивну політику. Скандал з імпічментом забирає багато часу", - сказав він.

Також Новіков підкреслив, що питання візиту поки висить у повітрі, однак він обов'язково відбудеться.

"Мені здається, є два можливих варіанти: кінець цього року або початок наступного, після закінчення слухань в Конгресі", - зазначив радник.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Володимир Зеленський і Дональд Трамп

До того ж, Ігор прокоментував ситуацію з призначенням посла України в Америці.

"Цей процес запущений і залежить не тільки від нас - у нього втягнуті дві країни", - повідомив він.

Більш того, Новіков розповів, що згідно з його даними, на даний пост є тільки одна кандидатура, а саме Володимир Єльченко.

Нагадаємо, що глава української держави Володимир Зеленський вперше прокоментував заяви бізнесмена Ігоря Коломойського, який вважає, що Україні необхідно відновити відносини з РФ.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський незабаром з офіційним візитом відвідає два європейські держави.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський робив на застіллях у політиків.