Як відомо, нещодавно заступник міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Олександра Клітіна втрапила у дуже гучний скандал. Відтак, її звинувачують у тому, що вона отримала свою посаду "через ліжко". Наразі ж і сам міністр звернув на це увагу, та попросив здати чиновниці свої повноваження, щоправда, та відмовилася,

А тому, міністр інфраструктури України Владислав Криклій пообіцяв, що подасть відповідне подання на наступну зустріч уряду.

"Я вважаю за необхідне винести на наступне засідання уряду подання про її відставку від свого імені", - сказав він.

Криклій, фото Економічна Правда
Криклій, фото Економічна Правда

Пізніше скандальна Клітіна заявила, що жінки на керівних посадах у різних формах стикаються з проявом неповаги. Щоправда, саме для неї зовнішність допомагає працювати.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Спочатку я дуже соромилася своєї зовнішності і намагалася виглядати менш ефектно. В якийсь момент я зрозуміла, що це мій плюс, тому, що якщо я розумію про що думає, наприклад, чоловік з яким я веду переговори, то мені легше... Я стикаюся зі стереотипом: ось білявка, вона там розуміє, або не розуміє... Це мені дає мені якусь гнучкість: коли треба - промовчати, коли треба - якось себе проявити або зайняти якусь позицію нестандартну", - сказала чиновниця.

Нагадаємо, постільний скандал Клітіної та листування з Джокером: все, про що ви хотіли знати, але не могли знайти.

Як повідомляв Знай.uа після постільного скандалу заступник міністра Клітіна показала фото відразу двох улюблених чоловіків: "Неадекватна".

Знай.uа писав, учасницю постільного скандалу Клітіну розвів пранкер Джокер: хто під ким і кого поганяє.