Глава Мінпраці США Олександр Акоста повідомив, що має намір залишити свій пост протягом тижня через скандал з торгівлею людьми.

Минулого тижня в Нью-Йорку затримали мільярдера Джеффрі Епштейна, якого звинувачують в торгівлі людьми з подальшою сексуальною експлуатацією. Цей скандал, який набрав обертів, заставив міністра праці США покинути свій пост, повідомляє New York Times.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначається, що раніше мільярдер відбував покарання за подібний злочин. Так, у 2007-2008 роках навколо Джеффрі Епштейна вибухнув скандал. Його звинуватили в користуванні послугами неповнолітніх повій. Епштейн зізнався і провів у в'язниці трохи більше року.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також зарубіжні ЗМІ відзначають, що мільярдер був добре знайомий з Дональдом Трампом і Біллом Клінтоном.

Під час спільної прес-конференції з президентом США Дональдом Трампом, міністр праці Акоста сказав, що залишає свій пост. Він зазначив, що скандалу приділяють занадто багато уваги, а Мінпраці варто думати про "надзвичайно сприятливу ​​ситуацію в економіці".

Трамп сказав, що не наполягав на відставці, зазначивши, що міністр дуже добре виконував свої обов'язки.

Акоста був призначений на посаду в квітні 2017 року, до цього він працював деканом юридичного факультету Міжнародного університету Флориди.

Нагадаємо, на Донбасі збочинець продавав сиріт у рабство

Як повідомляв портал Знай.ua, спадкоємиця алкогольного магната влаштувала інтим-секту під прикриттям

Також Знай.ua писав, 30 липня відзначається Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми