Як відомо, цими днями на вулиці Олеся Гончара, що в Києві, в одному із місцевих будинків стався потужний вибух. Відтак, наразі з'явилися нові подробиці цього інциденту.

За словами, мешканців будинку, вибух, який стався в шахті ліфті, може бути причетний до екс-нардепа Ірини Луценко, адже остання має в багатоповерхівці квартиру, в якій розташований її салон краси.

Допис у Fb
Допис у Fb

"Тільки у нас в під'їзді на Олеся Гончара, 67 прогримів вибух. Хтось може перевірити, застрахувала чи Іра Луценко свою квартиру, в якій розташований її салон краси? А ми ось не спимо, коти налякані, а в під'їзді дихати нічим", - каже місцева жителька.

Наслідки вибуху, фото - Fb
Наслідки вибуху, фото - Fb

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Також місцеві мешканці опублікувала в мережі кадри, які показують, як вибух пошкодив їх будинок.

"Ось так виглядає мій під'їзд після нічного вибуху. Цікаво, до кого звертатися по усуненню наслідків? У приміщенні мінусова температура, тому що вибиті шибки", - кажуть жителі.

Наслідки вибуху, фото - Fb
Наслідки вибуху, фото - Fb

Щодо правоохоронців, то вони поки не знають, що вибухнуло. За словами фахівців, це точно був не вибухпакет і навряд чи граната, враховуючи силу детонації.

Нагадаємо, Зеленський потрапив в халепу через єдину фразу: українці нагадали, "чий Крим".

Як повідомляв Знай.uа Луценко "злив" деталі зустрічі із Зеленським "без краваток": "Розповів йому...".

Знай.uа писав, Порошенко оформив "ювілейний" ігнор ДБР, відомий блогер не втримався: "Невже ви безпорадні?".