Співзасновник Українського інституту майбутнього і політолог Юрій Романенко повідомив, що Україна є країною з великими ресурсами, але маленької економікою. Про це Романенко сказав в новій бесіді на Ukrlife.tv з Людмилою Немирі, повідомляє Хвиля.

Експерт вважає, що в Україні "все тырится, всі крадуть". Крім того, влада все більше наступають на граблі.

"Ці всі закони по ФОП-ам, по бізнесу, по медіа, те що вони зараз хоча прийняти. Задамося питанням – навіщо ви лізете в медіа? Що ви хочете отримати? Яку вигідну для себе конфігурацію, крім того щоб вас не критикували?", – задає питання український політолог.

Юрій Романенко, фото: uifuture.org
Юрій Романенко, фото: uifuture.org

Романенко підкреслює, що це відбувається, перш за все, тому, що ринок є збитковим, маленьким, країна з величезними ресурсами, але з маленькою економікою, тому що всі тырится, все розкрадається.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Він вважає, що довіри в Україні і не було, а всі спалахи, які були на Майданах, швидко розпорошуються.

"І там довіру як таке, воно до кого взагалі? Люди збиралися разом для того, щоб прибрати тирана, гада, який дістав в черговий раз. А оскільки не висувалася фігура, через яку йшла б ось ця проекція волі, і яка була б здатна цю волю реалізувати, направити в правильне русло, то довіра це швидко випаровувалося", - пояснюють вони.

Нагадаємо, Романенко назвав головну помилку Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко попередив Зеленського про найгіршому сценарії.

Також Знай. ua писав, що Романенко розкритикував традицію до Дня пам'яті жертв Голодомору.