Відомий український політичний оглядач Михайло Подоляк виступив з різкою критикою чинної влади, зокрема, під "гаряче слово" потрапила партія президента України Володимира Зеленського "Слуга народу", та й сам президент теж.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Михайла Подоляка в мережі Facebook.

Зеленський та Гончарук
Зеленський та Гончарук

"Всього два жалюгідних осінніх місяці знадобилося нам для радикального оновлення соціологічних цифр підтримки/обожнювання чинного президента. Замість 73% "вересневих" зафіксовано всього 52% "листопадових". Ще красномовнішими виглядають цифри, що характеризують зростання негативного ставлення до Зеленського - з 7 до 19%. І це в умовах відсутності скільки/небудь значущих опонентів, криз і навіть... зими). Час - абсолютно невблаганний. Він не відчуває жалю, сентиментів і не вміє терпіти. Сказав - зробив. Або "пішов в бан!". Рано чи пізно обов'язково приходить той самий період "сплати за рахунками", коли камені вже зросли до таких розмірів, що їх можна вантажити на візок презирства... Так, у якійсь успішній та стабільній країні типу Ісландії), цілком можна роками хихикати/стібатися/обіцяти смартфонізацію просто завтра, вважати себе hi-fi президентом чи прем'єром, куражитися і знущатися над журналістами. Але Україна точно не відноситься до успішних країн. Україна - це одна суцільна проблема. Нескінченний конфлікт всіх з усіма. Вмираючі надії і виснажливі дні, проведені в очікуванні обов'язкової еміграції. Тут потрібно не хихотіння, але скрупульозне вирішення конкретних управлінських завдань. Виборець хотів повернути собі давно втрачене відчуття стабільності і перспективи. Відчуття надійності і справедливості. Відчуття, що сьогодні буде інакше, ніж учора. А замість цього він бачить той самий життєрадісний карнавал некомпетентності, дитячих понтів, інфантильних жартів та вмираючу державу-жебрачку.

Пост Михайла Подоляка, Facebook
Пост Михайла Подоляка, Facebook

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Гончарук не зміг повторити в Одесі те, від чого "кайфонулі" Зеленський з Богданом.

Як повідомляв Знай.uа "Хрещений батько контрабанди" Альперін попався на вудку НАБУ: деталі скандального затримання.

Знай.uа писав, політика влади, спрямована на енергокапітуляцію України, стає системною - Ар'єв.