український Журналіст і блогер Ігор Лесев висловив свою точку зору щодо ініціативи депутатки від фракції "Слуга народу" Ольги Василевської-Смаглюк, яка закликала обмежити свободу слова.

Відповідний пост він розмістив у Facebook.

"Цікаво, якщо знадобиться Оле нассать в рот виключно в ім'я інституту президентства, вона це з такою ж гідністю озвучить? Ну треба так треба. В ім'я інституту президентства. А адже найяскравіших дегенератів нашому суспільству підкидає саме журналістське середовище. Геращенко, Чорновіл, Висоцький, Соколова, Дроздов, Ткаченко і новоспечений колобок Бородянський. І це тільки ті, хто на слуху", - пише Лесев.

Ольга Василевська-Смаглюк, фото - Цензор нет
Ольга Василевська-Смаглюк, фото - Цензор нет

Лесев зазначає, що нормою є, коли людина стикається з різними точками зору з одного питання. Однак зазначив, що як тільки люди стикаються з владою, прагнуть заборонити і обмежити інші точки зору.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Але що характерно, ТП-шечка Смаглюк адже одночасно і права. Українська журналістика абсолютно маніпулятивні і сегментована. І вона створила абсолютно некритичного споживача своєї мішури. А у нас адже ідеальний споживач для маніпулятивного лайна", - пише журналіст.

Він зазначає, що українці в своїй масі практично не читають книжок, адже саме художня література формує образність та критичне мислення.

"Але людині все одно властиво отримувати інформацію. Читає він книгу або не читає. А тому наш обиватель пожирає будь-яка нісенітниця, який не виглядає навіть філігранно. І природно такої ірраціональної натовпом легко маніпулювати. Розділяти і володарювати. Саме цим п'ять попередніх років займалися Ткаченко та Бородянський. Трохи перестаралися, тому що їх расово правильний ідеал – Петя П – всіх заипал поголовно. Але пацанва встигла пересохраниться в новій команді зелених і тепер чітко розуміє загрозу. Адже за їх спиною залишилося таке ж злісне і не прибудоване стадо маніпуляторів, які вже підточують нову владу. 73% було. Ща 52%. Це у Землю. А ще навіть не зима", - зазначає Лесев.

Журналіст зазначає, що Василенко-Смалюг сама 5 років маніпулювала і розпалювала, а тепер не хоче, щоб цим займалися інші.

" Але ні, свині. Процес вже не зупинити. Свободу не спинити. Сама ж про це повискувала. Такі вже топчуться в коридорчику і теж хочуть на кухню. Холодильник адже не тільки твій", - резюмував Лесев.

Закрой свой рот «Слуга» народа Ольга Василевская-Смаглюк призвала ограничить свободу слова. Во имя «института...

Geplaatst door Игорь Лесев op Donderdag 28 november 2019

Нагадаємо, Ігор Лесев розніс Іванісова і "Слугу народу".

Як повідомляв Знай. ua, Ігор Лесев передрік Зеленському сумний фінал з-за Гончарука.

Також Знай. ua писав, що Ігор Лесев розкритикував міністра Бородянського, який лякає журналістів в'язницею.