Популярна українська телеведуча і активістка Руслана Лижичко розмістила в Інтернеті відкрите звернення до президента Володимира Зеленського. Так, активістка звернулась з приводу розслідування злочинів проти активістів Евромайдана в Києві.

Руслана, фото - Вголос
Руслана, фото - Вголос

Відео вона опублікувала у своєму аккаунті на YouTube. Таким чином закликала лідера української держави скликати позачергове засідання Верховної Ради і проголосувати за норму, запропоновану сім'ями Небесної Сотні, яка дозволить зберегти слідство у справах Майдану, а до цього моменту не передавати ці виробництва в ГБР.

За словами Лижичко, зараз вкрай важливо зберегти слідчих та їхні повноваження, які за останні роки розслідували злочини проти Евромайдану.

Руслана Лижичко, переможниця Євробачення 2004
Руслана Лижичко, переможниця Євробачення 2004

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Руслана заявила, що активні дії або їх відсутність назавжди увійдуть в історію, закликаючи Зеленського втрутитися.

"Володимир Олександрович, як Ваші дії по збереженню розслідування справ Майдану, так і Ваша бездіяльність у ситуації зупинки, назавжди увійдуть в українську історію", - наголосила активістка.

Також Руслана розкритикувала президента за те, що в річницю Революції Гідності він "обмежився загальними словами".

Нагадаємо, Руслана пояснила Зеленському, як злізти з "газової голки" Путіна та припинити війну на Донбасі: "Менше зло".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Федина нарвалася на неприємності через гучне звернення до Зеленського

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський перед від'їздом з України раптово згадав про вчителів та лікарів