Цими днями відомий блогер та волонтер Наталя Юсупова висловила своє невдоволення стосовно заступника голови Комітету ВР з питань захисту ветеранів, яку займає одіозна Наталя Королевська. Відповідний пост жінка виклала на власній Facebook-сторінці.

За її словами, Королевська є сепаратисткою, яка ніколи не приховувала свої уподобань до Росії.

"Ви здуріли? Сепаратистка і "ватница", яка ніколи не приховувала своєї любові до росіян, має рідного брата, якій багато років працює на Кремль, раптом стане захищати інтереси ветеранів війни на Донбасі ? Скільки разів вона публічно висловлювала свою проросійську позицію і говорила, що українці вбивають свій народ і російських військ там немає, що це громадянський конфлікт, а тут раптом комітет у справах ветеранів?", - пише Юсупува.

Наталія Юсупова, фото -  Fb
Наталія Юсупова, фото - Fb

За її словами, з цим потрібно щось робити, адже так надалі бути точно не може.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Штовхніть мене, я прокинуся. Чому мовчать воїни і активісти ? Жесть, просто шок і слів нормальних немає. Країна котиться в прірву", - підсумувала волонтерка.

Нагадаємо, Королевська з команди Бойка поперлася замолювати грішки: "Чому ЗСУ випадково не є*ане по цій?".

Як повідомляв Знай.uа, шо Королевську в прямому ефірі обсипали невідомою речовиною, аж побіліла: що сталося

Знай.uа писав, що Королевська під час засідання у Раді спаплюжила герб України: відео потрапило в мережу