Народний обранець від партії "Слуга народу" та гуморист "Кварталу 95" Юрій Корявченков втрапив у серйозні неприємності. Відтак, спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальне провадження стосовно нардепа, пише Радіо Свобода.

Зауважимо, що ще раніше в мережу спливла таємна розмова, де Корявченков ніби давив на правоохоронці з Кривого рогу та вимагав данину. Наразі ж САП і НАБУ розпочали розслідування щодо зловживання власним становищем "Слуги народу"

Документ
Документ

"За результатами опрацювання повідомлень засобів масової інформації прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зареєстровано кримінальне провадження за фактом можливого зловживання впливом народними депутатами України та іншими особами за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 1 статті 369-2 Кримінального кодексу України", – йдеться у документі.

Нагадаємо, екснардеп "злив" деталі розмови Юзіка зі "Слуги народу" із головним копом Кривого Рогу: "Чи відреагує Зеленський?"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав, "У вас дах": як Юзик зі "Слуги народу" налагоджував з копами схеми "договорняків", з'явився новий запис