Скандально відома волонтер і ветеран АТО, жінка яка загрожувала президентові України Володимиру Зеленському Маруся Звіробій озвучила досить різку заяву на адресу екс-нардепа Надії Савченко. Відомо, що ругательские фрази Маруся Звіробій озвучила під стінами Державного бюро розслідувань, куди її викликали в якості свідка.

Про це стало відомо завдяки запису ефіру одного з українських телеканалів, який вів пряму трансляцію зі слухань у суді.

Маруся Звіробій у ДБР, фото LB.ua
Маруся Звіробій у ДБР, фото LB.ua

Так, під будівлею відомства Звіробій заявила, що її за свої гроші "розкручує" президент України Володимир Зеленський. Коли журналіст задав їй питання про те, чи не вважає вона себе продовжувачем справ Надії Савченко, вона дуже різко висловилася.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Бл*ть. Причому я до цієї ху*ні. Не бесіте мене... давайте нормальне питання. Яке у неї діло? Підірвати Верховну Раду?" – заявила Звіробій.

Маруся також заявила, що коли у неї вдома проходили обшуки, то співробітники ДБР не вказали її статус. Їй не сказали, чи є вона підозрюваною, або свідком.

Нагадаємо, відомого волонтера спіткало нещастя на Донбасі: відлік йде на годинник, рідні благають про допомогу.

Як повідомляв Знай.uа загрози Федини Зеленському: фігурантка справи Звіробій здивувала поведінкою перед допитом в ГБР.

Знай.uа писав, цькування з-за концертів в Росії дісталася до гаманця Ротару: чого втратила "Хуторянка" перед Новим роком.