Перед стартом новорічних та різдвяних знижок українці, в період Чорної п'ятниці, полегшили свої кишені та гаманці на мільярди гривень. Тільки за даними державного "ПриватБанку", клієнти 29 листопада, придбали товарів і послуг на 1,3 млрд гривень. Також цікавий той факт, що при цьому вони сплатили 4,5 млн різних покупок.

Розпродаж у "Чорну п'ятницю", фото Kyiv.info
Розпродаж у "Чорну п'ятницю", фото Kyiv.info

Так, за вказаний період часу показник витрат перевищив середньодобовий в 10 разів і на 37% "обігнав" показник 2018 року. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби "ПриватБанку".

Цього року Чорна п'ятниця побила рекорд за кількістю покупок у кредит. Всього за добу за допомогою "Оплати частинами" і "Миттєвої розстрочки" від ПриватБанку українці придбали товарів на 148 млн грн. Ця цифра перевищила минулорічний показник на 29,4%. Більшу частину розстрочок – 93.5 млн грн. – покупці оформили в офлайн-магазинах. В інтернеті клієнти ПриватБанку купили в кредит товарів на 55,3 млн грн.

Нагадаємо, "Чорна п'ятниця 2019": дивовижні товари, які купували за знижками - подушка-хлопець та дитячий пісуар.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський показав українцям головну проблему між Зеленським та урядом: "Діє проти...".

Знай.uа писав, знижки до 80%: Усик повідомив про розпродаж власного бренду одягу в "Чорну п'ятницю", відео.