39-річного нардепа Дмитра Соломчука звільнили від виконання обов'язків заступника голови президентської партії "Слуга народу". Про це повідомив спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков на засіданні парламенту у вівторок, 3 грудня.

Дмитро Соломчук

"Згідно з частиною 2 статті 60 закону України "Про регламент Верховної Ради України" повідомляю про звільнення народного депутата України Соломчука Дмитра Вікторовича від виконання обов'язків заступника голови депутатської фракції політичної партії" Слуга народу"", - заявив він.

Слід зазначити, що причина звільнення Сломчука не повідомлялася.

Нагадаємо, що в Верховній Раді України відбулося голосування за звільнення директора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Моно більшістю Верховної Ради рішення було підтримано.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, народного депутата Романа Іванісова намір виключити з партії і фракції "Слуга народу". Це офіційне рішення і від нього навіть зажадають здати мандат через судимості за зґвалтування.

Також портал Знай.ua писав, що народний депутат від фракції ОПЗЖ Ілля Ківа знову потрапив в об'єктиви камер. Його другий раз за сесійний день застукали за дивним заняттям у Верховній Раді.