Під куполом українського парламенту розгорівся гучний скандал. Всьому виною правки до нового законопроєкту 2045-1, посварилися нардеп від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко та спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Ірина Геращенко заявляє, що одна з поправок дозволяє отримувати статус учасника бойових дій (УБД) не тільки українським добровольцям, але і членам незаконних терористичних формувань на Донбасі.

Ірина Геращенко, фото: 112
Ірина Геращенко, фото: 112

"Тільки що 215 "слуг народу" підтримали поправку, якою дали можливість, шпаринку: статус УБД отримають бойовики, сепаратисти і так далі! У нас тут голуби миру з колорадскими значками під вишиванками, які засіли в перших рядах! Вони проводять поправки, які нівелюють саму сутність цього закону", – обурилась Геращенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разумков, Зеленський, Гончарук, Zik
Разумков, Зеленський, Гончарук, Zik

"Ірина Володимирівна, я дуже перепрошую: якщо знову будуть образи у Верховній Раді України про колорадські значки, про вишиванки, про свастику, про якісь інші атрибути, то давайте все ж по-іншому ставитися до своїх колег", – заявив спікер парламенту Дмитро Разумков.

Після консультацій сторони дійшли до компромісу. Разумков повідомив, що до Верховної Ради незабаром внесуть ще один законопроєкт, який врегулює колізію, закладену в 15 правці.

Нагадаємо, Геращенко "накрило хвилею злості, депутату неабияк дісталося: "Ви, р*мнюк...".

Як повідомляв Знай.uа Герус тисне на депутатів і приховує листування з європейським Енергетичним співтовариством – нардеп.

Знай.uа писав, "Турборежим ламається": Геращенко вимагає покарати "слуг народу", і опублікувала докази.