Директора ДБР Романа Трубу, який відкрив проти Порошенка 14 кримінальних справ, відправели у відставку. І це головний підсумок проміжного правління Зеленського, який стає молодшим партнером Порошенка.
До такого висновку прийшов блогер Ігор Лесєв. У новому випуску програми "Не добрий вечір" Лесєв висловив думку, що партія Зеленського зняла з посади Романа Труду "на замовлення Порошенка".
Лесєв зазначив, що ДБР була єдиною серед новостворених структур, яка не мала зовнішнього управління і яка зайнялась розслідуванням діяльності Петра Порошенка.

"Це була єдина структура з новостворених, яку не контролювали ззовні. Поки ще не контролювали. І ось прописали новий закон, де буде зовнішнє управління - міжнародна конкурсна комісія та інша лабудєнь. Але цікаво інше. Новий закон передбачає дострокове звільнення глави ДБР Романа Труби. А його відомство було єдиним, хто хоч якось ганяв Порошенка. Практично всі кримінальні справи проти екс-президента були порушені в ДБР".

За словами блогера, він не очікував від Зеленського "чогось космічного", але його обурює те, що нова команда навіть не напружується, щоб створити бодай видимість того, що влада змінилася.
"Ми оплачуємо мільярди зі своєї кишені на їх утримання (на утримання нових структур - ред). І що у нас, корупція зменшилася? Чи безпека на вулицях зросла? Або ви можете назвати хоч одну гучну посадку корупціонера? Сидить один Гримчак.Та й то, тому що жлоб внести 6 мільйонів застави. Ніхто ж не сидить", - обурюється Лесєв.
Блогер прогнозує, що перспективи того, що Порошенка "будуть дотискати" - нульові.
"Коли люди Порошенка працюють в кабміні Гончарука. Коли люди Порошенка працюють в СБУ і Генпрокуратурі. І коли люди Порошенка ось прямо зараз намагаються зайти в ДБР... Ми з вами фінансуємо ДБР, щоб туди зайшли люди Порошенка. І припинили кримінальні справи проти Порошенка, який нас п'ять років роздягав".
Лесєв вважає, що Зеленський поступово перетворюється на Порошенка, та іронічно радить стежити за одягом Зеленського, адже на думку блогера, "десь на підході вже м'ятий піджак".

Нагадаємо, Ігор Лесєв пояснив шквал скандалів у команді Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв показав, як команда Зеленського нищить ″Укроборонпром″

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв показав, як схема Коломойського-Геруса закриває Україні шлях до ЄС

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще