Верховна Рада України прийняла у першому читанні законопроект, яким штрафи за порушення правил ввозу “євроблях” відтерміновуються до 31 грудня 2019 року, повідомляє “Типичный Херсон”.

Цей законопроект передбачає внесення до Митного кодексу змін відносно тимчасового порядку застосування статей 470 та 481 та створення передумов, необхідних для комплексного врегулювання питань, пов’язаних з митним оформленням автомобілів з іноземною реєстрацією, а також забезпечення виконання правил при транзиті або тимчасовому ввезенні авто на іноземних номерах, забезпечуючи при цьому врахування інтересів усіх шарів населення.

Євробляхери, Цензор
Євробляхери, Цензор

Також найближчим часом у Верховній Раді мають розглянути закон, який встановлює нові податки на розмитнення автомобілів. Тому лідер руху “євробляхерів” Олег Ярошевич рекомендує усім починати знімати машини з обліку в Європі для того, щоб встигнути їх перереєструвати, уникнувши штрафних санкцій.

Нагадуємо, що закон щодо розмитнення “євроблях” може бути розглянуто в Верховній Раді вже 15-18 грудня.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.