Помічник Президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак озвучив план дій на випадок, якщо під час “нормандської зустрічі” в Парижі досягти домовленостей з Росією не вдасться.

Під час зустрічі в Лондоні, яку організував Chatham House спільно з “Українською призмою”, Єрмак повідомив, що в Зеленського готові побудувати стіну на Донбасі. Про це пише портал "Політека".

Володимир Зеленський і Володимир Путін
Володимир Зеленський і Володимир Путін

“Ми не збираємось витрачати багато часу, якщо не побачимо з боку Росії бажання виконувати “Мінськ”. Не будемо чекати роками, ми вже визначили обмежений час”, - сказав Єрмак.

Скільки саме часу готові чекати в Зеленського, помічник Президента не повідомив, але в неофіційних розмовах фігурувало те, що визначеність щодо мирного врегулювання має з’явитись у першій половині 2020 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також Єрмак послався на досвід Ізраїлю, чий досвід планують вивчати та запозичувати. Але при цьому він дав знати, що у Зеленського налаштовані на успіх перемовин у Парижі, а після них внести зміни до Конституції в частині децентралізації — в тому числі по відношенню до Донбасу.

Нагадуємо, що вчора народний депутат від фракції “Слуга народу” Микита Потураєв заявив, що від “нормандської зустрічі” не варто очікувати доленосних угод.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський готовий почати реформу децентралізації

Також Знай.ua писав, Романенко нагадав Зеленському перед зустріччю з Путіним про долю Януковича