"Депутат" путінської партії "Єдина Росія" з окупованого РФ Севастополя Ігор Кучерявий був затриманий на адмінкордоні з Кримом, а також повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність України.

Зараз силовики вирішують питання про обрання запобіжного заходу окупантові. Про це повідомляється в прес-центрі Служби безпеки України.

Як відомо, Кучерявого підозрюють у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 110 КК України.

У четвер, 5 грудня, за даними СБУ, Кучерявий юридично не був затриманий. Зараз він проживає в одному з готелів Херсона. У спецслужбі відзначили, що соратник Путіна пішов на співпрацю зі слідством.

Кучерявий Ігор
Кучерявий Ігор

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Довідка. Ігор Кучерявий активно підтримував окупацію Криму в 2014 році. Він є членом партії "Єдина Росія". Під час анексії півострова він організовував так звані "загони самооборони" і "блокпости" в Севастополі. Міноборони країни-агресора нагородило його медаллю "За повернення Криму".

Нагадаємо, що Кучерявий перетинав кордон, щоб отримати закордонний паспорт України.

Як повідомляв портал Знай.uа, соратника Кличка спіймали на великому хабарі: "боровся" з корупцією.

Також портал Знай.uа писав, що харківський студент збував українським аграріям "чорний долар": "новітня" технологія призвела до в'язниці.