У понеділок, 9 грудня, у Парижі офіційно розпочалася зустріч у "Нормандському форматі" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ОПУ в Facebook.

Так, зараз у Єлисейському палаці Володимир Зеленський, Еммануель Макрон, Ангела Меркель і Володимир Путін сіли за стіл переговорів.

Варто уточнити, що головною темою саміту буде пошук шляхів врегулювання конфлікту на Донбасі, також обговорюватиметься газове питання.

Крім того, перед цим Зеленський і Путін мали особисті бесіди з канцлером Німеччини Меркель і президентом Франції Макроном.

У Парижі розпочалася зустріч «Нормандської четвірки».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Офіс Президента України op Maandag 9 december 2019

Як відомо, Путін запізнився на зустріч у "Нормандському форматі" в Парижі. При цьому президент України Володимир Зеленський вже прибув на саміт, а його колеги Ангела Меркель і Еммануель Макрон приїхали в Єлисейський палац завчасно.

Володимир Путін, фото: Getty images
Володимир Путін, фото: Getty images

Нагадаємо, у Путіна цинічно наплювали на всі плани "Нормандського формату".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним: "Мушу вас засмутити..."