В Парижі вже почалася офіційна зустріч у "Нормандському форматі" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини.

У мережі з'явилося неоднозначне відео з Єлисейського палацу, на якому Володимир Путін сидить за одним столом з Ангелою Меркель, Еммануелем Макроном і Володимиром Зеленським, але при цьому глава Кремля просить українського лідера розвернутися.

Можна припустити, що Путін зробив дивний жест у бік Зеленського, щоб той не затуляв собою камери фотографів.

Варто відзначити, що це перша зустріч Зеленського з главою країни-агресора.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Як відомо, Путін запізнився на зустріч у "Нормандському форматі" в Парижі. При цьому президент України Володимир Зеленський вже прибув на саміт, а його колеги Ангела Меркель і Еммануель Макрон приїхали в Єлисейський палац завчасно.

Нагадаємо, у Путіна цинічно наплювали на всі плани "Нормандського формату".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним: "Мушу вас засмутити..."