У Верховній Раді України 9 скликання за перші 100 днів роботи нардепи зареєстрували 797 законопроєктів. З них 24 депутати не ініціювали створення ні одного, 13 з яких від президентської партії "Слуги народу". Про це повідомила громадська організація "Комітет виборців України" у соціальній мережі Facebook.

100 днів роботи у Верховній Раді України

Так, 9 депутатів, які не ініціювали жодного законопроєкту, політичної партії "Опозиційної платформи– За життя".

Найпродуктивнішим нардепом виявився позапартійний обранець Дмитро Шпенов, який став ініціатором 70 законопроєктів.

Наголошується, що Шпенов реєстрував практично по одному закону у день на різну тематику.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Також в п'ятірці найбільш активних – Н. Цимбалюк із ВО "Батьківщина" (54 проєкту законів), А. Пузійчук, ВО "Батьківщина" (47 проєктів), Н. Королевська, "ОПЗЖ" (47 проєктів), Д. Гетманцев, "Слуга народу" і Ю. Солод, "ОПЗЖ" – по 45 проєктів", – розповіли у Комітеті виборців України.

100 днів роботи у Верховній Раді України

Також склали рейтинг фракцій, які найчастіше відвідували Раду в листопаді 2019 року:

  • "Голос" – 83%;
  • "Слуга народу" – 80%;
  • "Європейська солідарність" – 69%;
  • "Опозиційна платформа – "За життя" – 61%;
  • ВО "Батьківщина" – 57%;
  • "За майбутнє" – 52%.

100 днів Ради: КВУ назвав найбільш і найменш продуктивних депутатів Комітет виборців проаналізував показники...

Geplaatst door КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ op Maandag 9 december 2019

Нагадаємо, що народні депутати України прийняли законопроєкт "Про запобігання та протидію домашньому насильству". Відомо, що "за" проголосували 237 нардепів.

Як повідомляв портал Знай.ua, партія президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" розробила і прийняла закон, який передбачає різке зростання вартість акцизів.

Також портал Знай.ua писав, що спікеру Верховної Ради України Дмитру Разумкову надходять дзвінки від громадян, які незадоволені поведінкою нардепів.